Solceller til næringsbygg

Vi finner løsninger som sørger for maksimal utnyttelse av potensialet for produksjon av solenergi på taket til ditt næringsbygg.

Det kommer stadig flere fordeler knyttet til investering i solcelleanlegg, både når det gjelder lønnsomhet og bedriftens miljøprofil.

Vi tilbyr bedrifter leasingavtaler på inntil 8 år.

Stort potensial for produksjon av solenergi

Næringsbygg har ofte stort strømforbruk og store flater på tak og fasade som er velegnet for montering av solcelleanlegg. Det er derfor et stort potensial for produksjon av solenergi.

Økonomiske fordeler ved å investere i solcelleanlegg

Det er økonomisk fordelaktig å installere solceller for å produsere strøm til egen næringsvirksomhet. Det er ingen nettleie eller offentlige avgifter på strøm en produserer og bruker selv. Dette reduserer behovet for innkjøpt strøm, pluss at man har mulighet til å selge overskuddsstrømmen tilbake på strømnettet via vår Plusskundeavtale.

Økende popularitet innen solceller til næringsbygg

Flere velger solceller som en naturlig del av energiløsningen på nye næringsbygg, gjerne som en del av arkitekturen med et bygningsintegrert solcelleanlegg.

De fleste næringsbygg har et høyt forbruk av elektrisitet på dagtid når solcellene produserer mest strøm og det vil være lønnsomt å  installere solcelleanlegg på uutnyttede takflater og fasader. Derfor vil også solceller på eksisterende næringsbygg være høyst aktuelt.

Et solcelleanlegg er også med på signalisere at bedriften er opptatt av klima og miljø og bygger opp under bedriftens miljøprofil.

Solcelleløsninger for næringsbygg

Vi har solcelleløsninger som passer for all typer tak og fasader enten du ønsker standard solcellemoduler eller bygningsintegrertesolceller.

Vi leverer flere typer solcellepaneler av høyeste kvalitet til gunstige priser.

Lease solcelleanlegg

Vi tilbyr bedrifter leasingavtaler på inntil 8 år.

Plusskundeavtale for bedrift

Selg overskuddsstrømmen tilbake til oss til markedets beste pris!

Vi betaler 88 øre ekskl. mva. inntil 4.000 kWh!