Solceller til næringsbygg

Vi finner løsninger som sørger for maksimal utnyttelse av potensialet for produksjon av solenergi på taket til ditt næringsbygg.

Økonomiske fordeler ved å investere i solcelleanlegg

Det er økonomisk fordelaktig å installere solceller for å produsere strøm til egen næringsvirksomhet. Det er ingen nettleie eller offentlige avgifter på strøm en produserer og bruker selv. Dette reduserer behovet for innkjøpt strøm, pluss at man har mulighet til å selge overskuddsstrømmen tilbake på strømnettet via vår Plusskundeavtale.

Enkelt tiltak som gir stor klimagevinst

Ønsker du og din bedrift å redusere strømutgiftene, og samtidig bidra til en klimavennlig omstilling? Ved å benytte tilgjengelig areal på tak og fasade kan du ved hjelp av solenergi produsere miljøvennlig strøm, redusert Co2-avtrykk og økt verdi på bygningsmassen.

Et solcelleanlegg er tilnærmet vedlikeholdsfritt og et enkelt klimatiltak, som signaliserer at bedriften tar ansvar og bygger opp under bedriftens miljøprofil.

Økning av solceller på næringsbygg

Mange næringsbygg har høyt strømforbruk på dagtid når spotprisen er på sitt høyeste. Det vil derfor være god lønnsomhet i å installere solcelleanlegg på eksisterende takflater og fasader.

Et solcelleanlegg produserer mest strøm midt på dagen, og en betaler ikke nettleie og offentlige avgifter på strøm en produserer og bruker selv.

Den beste løsningen for ditt bygg

Med avansert prosjekteringsverktøy beregner vi hvilke tak og vegger som vil være best egnet for solceller, samt gi en produksjonsprognose og fremtidig behov for kraftkjøp fra nettet. For deres trygghet håndterer vi hele prosessen fra prosjektering til ferdigstillelse. Det gir bedriften ett kontaktpunkt og en ryddig leveranse.

Vi leverer flere typer solcellepaneler av høyeste kvalitet til gunstige priser.

Plusskundeavtale for bedrifter

Selg overskuddsstrømmen tilbake til oss!

Lease solcelleanlegg

Vi tilbyr bedrifter leasingavtaler på inntil 8 år.

iStock 820374558 1