Solceller til landbruk

Vi finner løsninger som sørger for maksimal utnyttelse av potensialet for produksjon av solenergi på din gård.

Elektrifisering av landbruket

Dagens gårdsdrift har allerede et stort behov for elektrisk kraft og sannsynligvis vil dette behovet øke i tiden fremover som følge av en elektrifisering av landbruket.

Ved å investere i solcelleanlegg vil man sørge for mer forutsigbare og lavere strømutgifter og samtidig styrke gårdens grønne profil.

Solcelleløsning for låvetak

Våre installasjoner av solcelleanlegg er solide, vedlikeholdsfrie og har en levetid på over 30 år. Vi leverer flere typer solcellepaneler av høyeste kvalitet til gunstige priser. Det er billig og enkelt å montere solceller på eksisterende og nye låvetak. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for ditt gårdsbruk.

Solcellepakker

Eksempel på to solcellepakker spesialtilpasset stålplatetak på landbruksbygg.

Prisen forutsetter 230V IT nett, tilstrekkelig plass i sikringsskap og sammenhengende montering av moduler. Inntil 3 timer kjøretid fra Støren.

Egeninnsats i form av løfting på tak med traktor eller lignende.

Tilbakemelding fra kunde

“Fikk god oppfølging etter å ha tatt kontakt. Selger og elektriker kom på befaring og vi diskuterte alternativer og muligheter. Fikk tilbud på e-post med antydet monteringstid. Montering gikk kjapt og effektivt. God oppfølging i ettertid med bla. styring av overskuddstrøm til vannbårent gulvvarmeanlegg.”

Henrik Tiller

Plusskundeavtale for gårdsbruk

Selg overskuddsstrømmen tilbake til oss!

Lease solcelleanlegg

Vi tilbyr gårdsbruk og bedrifter leasingavtaler på inntil 8 år.