Vindkraft fra Midt Energi 

Produser din egen strøm

Med vindmøller fra Midt Energi kan du produsere din egen strøm både på hytta og hjemme hos deg selv. Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang.

Vindmøller hjemme

Vi leverer og monterer solcellepanel til ditt hjem. Er du tilkoblet strømnettet tilbyr vi også å kjøpe tilbake overskuddstrømmen din for 110 øre pr KWh.

Vindmøller på hytta

Ønsker du å produsere din egen strøm på hytta? Da er vi i Midt Energi en naturlig samarbeidspartner. Vi har pakker for de fleste behov, og kan hjelpe deg med det aller meste.

Hvorfor vindkraft?

Visste du at mengden solenergi som treffer jordkloden i løpet av ett minutt er nok til å dekke hele verdens energibehov i ett år? Dette er det viktig at vi utnytter oss av i tiden fremover.

Vi har de gode løsningene!

Vi tilpasser og skreddersyr pakkene våre, slik at de passer ditt behov. Ved en eventuell bestilling av vindmøllepakker, er det viktig for oss å få kartlagt hvilke behov, slik at vi kan gi deg den vindmøllepakken vi mener passer deg best. På den måten blir både du, vi og lommeboka fornøyd!

Våre løsninger er fremoverlente!

Som egen kraftprodusent med vindmøller fra Midt Energi har du hele tiden full kontroll. Ved hjelp av en app til din smarttelefon kan du hele tiden følge med på produksjonen. Dette kan være nyttig for å kartlegge hvor vidt vindmøllene fungerer slik det skal, og om det produserer som forventet.

Vindmøller er absolutt ikke vanskelig!

Vi leverer vindmøller i flere størelser, og mye kan være forskjellige fra leveranse til leveranse. Samtidig er det også mye som er likt. Her er hvordan vi leverer vindmøller.

Lurer du på hvilke pakker som passer deg, eller hva du burde velge? Da kan du lese mer om de forskjellige pakkene våre ved å trykke på knappen under, eller ta kontakt med oss på telefon 72 43 80 00.
g
Behovsavklaring
Gjennom samtale med deg kartlegger vi hvilke behov du har.
i
Tilbud
På bakgrunn av behov, utarbeider vi et tilbud på en pakke til deg.
Installasjon
Vi bistår i installasjon av ditt anlegg både hjemme og på hytta
Kraftproduskjon
Gratulerer! Du er nå produsent av din egen, miljøvennlige strøm

Vindmøllepakker Hytte

Dette er våre mest populære vindmøllepakker for installasjon på hytta (uten tilkobling til strøm-nettet). Vi vil understreke at vi kan skreddersy løsninger for deg, slik pakken dekker ditt behov på best mulig måte.

Vindmøllepakker Bolig

Dette er våre tre mest populære vindmøllepakker for installasjon hjemme (tilkobling til strøm-nettet). Vi vil understreke at vi kan skreddersy løsninger for deg, slik pakken dekker ditt behov på best mulig måte.