Vindkraft fra Midt Energi

Produser din egen strøm

Med vindturbin fra Midt Energi kan du produsere din egen strøm både på hytta og hjemme hos deg selv. Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang.

Vindturbin hjemme

Vi leverer og monterer solcellepanel til ditt hjem. Er du tilkoblet strømnettet tilbyr vi også å kjøpe tilbake overskuddstrømmen din for 110 øre pr KWh.

Vindturbin på hytta

Ønsker du å produsere din egen strøm på hytta? Da er vi i Midt Energi en naturlig samarbeidspartner. Vi har pakker for de fleste behov, og kan hjelpe deg med det aller meste.

Hvorfor vindkraft?

Visste du at mengden solenergi som treffer jordkloden i løpet av ett minutt er nok til å dekke hele verdens energibehov i ett år? Dette er det viktig at vi utnytter oss av i tiden fremover.

Vi har de gode løsningene!

Vi tilpasser og skreddersyr pakkene våre, slik at de passer ditt behov. Ved en eventuell bestilling av vindturbin-pakker, er det viktig for oss å få kartlagt hvilke behov, slik at vi kan gi deg den vindturbin-pakken vi mener passer deg best. På den måten blir både du, vi og lommeboka fornøyd!

Våre løsninger er fremoverlente!

Som egen kraftprodusent med vindturbinder fra Midt Energi kan du være trygg på at de er av topp kvalitet og stillegående.

Vindturbiner er absolutt ikke vanskelig!

Vi leverer vindturbiner i flere størrelser, og mye kan være forskjellige fra leveranse til leveranse. Samtidig er det også mye som er likt. Her er hvordan vi leverer vindturbiner.

Lurer du på hvilke pakker som passer deg, eller hva du burde velge? Da kan du lese mer om de forskjellige pakkene våre ved å trykke på knappen under, eller ta kontakt med oss på telefon 72 43 80 00.

g
Behovsavklaring

Gjennom samtale med deg kartlegger vi hvilke behov du har.

i
Tilbud

På bakgrunn av behov, utarbeider vi et tilbud på en pakke til deg.

Installasjon

Vi bistår i installasjon av ditt anlegg både hjemme og på hytta

Kraftproduskjon

Gratulerer! Du er nå produsent av din egen, miljøvennlige strøm

Vindturbin-pakker Hytte

Dette er våre mest populære vindturbin-pakker for installasjon på hytta (uten tilkobling til strøm-nettet). Vi vil understreke at vi kan skreddersy løsninger for deg, slik pakken dekker ditt behov på best mulig måte.

Vindturbin-pakker Bolig

Dette er våre tre mest populære vindturbin-pakker for installasjon hjemme (tilkobling til strøm-nettet). Vi vil understreke at vi kan skreddersy løsninger for deg, slik pakken dekker ditt behov på best mulig måte.