Solventilator

OS20

Solventilator av høy kvalitet som varmer opp og sender frisk, tørr og oppvarmet luft inn i hytta eller huset.

Kr 3 890

Raskere oppvarming

Ofte er det et problem med fukt på hytter som står tomme store deler av året. Ved å installere en solventilator vil det trekkes tørr frisk luft inn i hytten. Det går mye raskere å varme opp en tørr hytte, man reduserer problemer rundt fukt, samtidig som man får et bedre og friskere inneklima.

Digital termostat

Solventilatoren styres via digital termostat/styreenhet som gir mye nyttig informasjon både om drift og temperatur. Termostaten gir mulighet for både manuell styring og automatisk styring, avhengig av temperatur.

Bedre inneklima

Solventilatoren er også ideell til bruk i bolighus og kjellere. Der vil den bidra til et bedre inneklima med tørrere og friskere luft.

Hvordan virker en solventilator

Solventilatoren trekker friskluft inn gjennom ventilen i bunnen på ventilatoren. Luften føres så gjennom flere lag med luftekanaler der den gradvis varmes opp av solstrålene som treffer ventilatoren og føres så inn i byggningen ved hjelp av en liten vifte. Viften drives av det innebygde solcellepanelet. Viften er termostatstyrt og starter og stopper automatisk, avhengig av temperatur. På grunn av at solventilatoren drives av sollyset, vil ventilatoren kun trekke inn friskluft når solen skinner. Når solen skinner er luftfuktigheten normalt mye lavere enn ellers og solventilatoren får dermed også en meget god luftavfuktende virkning. I pakken medfølger også gjennomføring for vegg og innvendig ventil. Denne kan reguleres eller lukkes helt etter behov.

Teknisk informasjon

Høyde: 1050 mm
Bredde: 660 mm
Tykkelse: 75 mm
Kabinett: Metall
Herdet glass med lavt metallinnhold for maksimalt varmeopptak
Vekt: 15,2 kg
Maks varmeeffekt: ca 500 watt
Temperaturøkning: inntil 30°C
Luftgjennomstrømming: inntil 105 m3/time
Solcellepanel: 11W / 12V
Veggjennomføring: 105mm
Veggmonteres

Kontakt oss

Ring oss på 72 43 80 00 eller send inn skjemaet under for å snakke med oss om solventilator.

5 + 1 =