Rekordvarme og høye strømpriser gjør solcelleeiere til vinnerne av sommeren 2018!
Sommeren 2018 har allerede gitt oss mange rekorder når det kommer til sol og varme, og sommervarmen ser ikke ut til å gi seg helt enda heller.

På grunn av varmt vær og lite vann i magasinene har strømprisene steget. Flere dager i år har strømprisene vært dobbelt så høye i forhold til tilsvarende dager i 2017, og i følge NVE må en gjennomsnitlig husstand i Norge i år betale 3000 kroner mer for strømmen enn i fjor. Som strømleverandør ser vi derfor en økning i bestillinger av vår Garantikraftavtale som gir sikkerhet mot høye priser.

For solcelleeiere har 2018 hittil vært et gledens år, og solcellene har produsert mye, verdifull energi.

Strømkostnadene denne sommeren ligger på rundt 120 øre/kWh inkludert avgifter og nettleie, og solcelleeiere sparer dette for hver kWh de produserer og bruker selv.

Om du produserer strøm selv og blir sittende igjen med overskudd som du selv ikke får brukt, kan du som Plusskunde hos Midt Energi få betalt 75 øre for denne strømmen. Dette er høyere pris enn det du kan få ved å selge til den lokale netteier.

Har du ikke solceller på taket i dag, men ønsker å vite mer om dette kan du ta kontakt med oss på telefon 72 43 80 00 eller på mail kunde@midtenergi.no 

Les mer om solceller her

Noe du lurer på når det kommer til solceller?

Legg igjen en beskjed her, så tar vi kontakt med deg!

[super_form id="28016"]