fbpx
Kulden kommer snikende inn på oss i disse dager, og med kaldere vær kommer ofte høyere strømregninger. Heldigvis finnes det enkle grep du kan gjøre som bidrar til å holde strømforbruket nede gjennom høsten og vinteren. Vi gir deg 10 kjappe tips som ikke koster deg noen ting!

1. Senk innetemperaturen! Senker du innetemperaturen med 1 grad vil du redusere omtrent 5 prosent av kostnadene til oppvarming

2. Dusj kortere Etter oppvarming av bolig, er dusjing en av de største bidragsyterne til høyere strømregninger. Dusj litt kortere og spar penger på strømregningen!

3. Skru av lys! Skru av lys og lukk dører til rom som ikke er i bruk

4. Kle på deg! Ullsokker og pledd er gode å ha nå som kulden kommer

5. Fyll opp vaskemaskinen Fyll vaskemaskinen helt opp før du vasker klær. Det brukes like mye energi til å vaske en halvfull maskin som en full en!

6. Kjøl ned maten Kjøl ned maten før du setter den i kjøleskapet. Dermed trenger ikke kjøleskapet å bruke unødvendig mye energi for å gjøre den jobben.

7. Slå av TV-en Mange TV-er bruker like mye strøm i standby-modus som når de er i bruk.

8. Luft kjapt Luft kjapt og intensivt. Da unngår du nedkjøling og du slipper ikke varmen ut.

9. Trekk ut ladere Trekk gjerne ut ladere når de ikke er i bruk. Dette kan spare deg for noen kroner, samtidig som du reduserer brannfare i boligen din.

10. Tin i kjøleskap Ta opp fryst mat en dag i forveien og tin den i kjøleskapet i stedet for i mikrobølgeovnen.

 

Vil tilbyr nå Jevn betaling for de som ønsker å betale likt beløp hver måned, med fast forfallsdato den 20. i måneden.

Bestill Jevn Betaling på MinSide, ring 72438000 eller send melding til kunde@midtenergi.no.